Virtuaalitunnit / Sähköinen oppimisympäristö

Smart Driver autokoulu tarjoaa mahdollisuuden suorittaa teoriatunnit siellä, missä milloinkin se sinulle sopii, etänä.
Etäteoriatunnit voit suorittaa esimerkiksi kotona, koulussa tai vaikkapa linja-autossa. Oppitunneille voi osallistua maanantaista torstaihin kello 14.00-21.00 välillä.* Tämä käytäntö mahdollistaa teoriaosuuksien suorittamisen nopeallakin aikataululla. Etäteoriatunneille osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai älypuhelimen sekä Whatsapp-sovelluksen.

* Jotta voit käydä halutessasi virtuaalitunteja näinkin joustavasti, sinulle pitää avata sähköinen oppimisympäristö ja -materiaali 49€ hintaan.

Sähköinen oppimisympäristö sisältää joustavien virtuaaliteoriatuntien lisäksi kattavasti hyödyllisiä tehtäviä, tasokokeita sekä teoriakoeharjoituksen. Suosittelemme tätä erityisesti pakettitarjousoppilaillemme (Mini ja Basic). Premiumiin oppimisympäristö tarjotaan kaupan päälle. Ilmaisia suppeampia teoriakoeharjoituksia löydät myös Autoliiton sivuilta.

Virtuaalitunnit on mahdollista suorittaa myös toisessa palvelussa, jota yleensä tarjoamme niistä kiinnostuneille, pelkästään riskikoulutukseen osallistujille. Tämän palvelun teoriatunteihin osallistumiseen ei vaadita oppimisympäristön avausta mutta pidettävät tunnit ovat tiukasti sidottu palveluntarjoajan aikatauluihin eikä se sisällä tehtäväaluetta. 

Tunnukset virtuaalitunneille ja niiden tarkat ohjeet saat sihteeriltä toimiston aukioloaikoina. Kysy lisää! 

Suosittele meitä