Etäteoriatunnit

Smart Driver autokoulu tarjoaa mahdollisuuden suorittaa teoriatunnit missä vain etänä verkossa. Tarvitset vain tietokoneen tai älypuhelimen sekä Whatsapp-sovelluksen.

  • Voit osallistua etäteoriatunneille maanantaista lauantaihin tiettyinä kellonaikoina (ei pyhinä)
  • Tunnit ovat tehtäväpainoitteisia (sisältää mm. kysymyksiä, kuvia ja videoita). Tarvittaessa saat apua reaaliaikaisesti opettajalta Whatsappin kautta
  • Jokainen oppitunti suoritetaan vain kerran

>> Etäteoriatunneille pääset kirjautumalla Webauto-palveluun (tunnukset ja osoitteen saat sihteeriltä) ja klikkaamalla etusivulta liilaa "virtuaalitunnit" painiketta, jonka jälkeen saat kattavammat ohjeet palvelun käyttöön.


Suosittelemme etäteoriatunteja erityisesti pitkän matkan/ kiireisten oppilaiden tarpeisiin. Etäteoriatunnit ovat helppokäyttöisiä ja oppilaat ovat antaneet niistä paljon positiivista palautetta.


Sähköinen oppimisympäristö (maksullinen)

Suosittelemme sähköistä oppimisympäristöä erityisesti Yhdistelmäpaketin ostajille sekä kortittomille opetuslupalaisille. Muihin ajokorttipaketteihin oppimisympäristö tarjotaan kaupan päälle (arvo 49€). Oppimisympäristö valmentaa sinua teoriakoetta varten ja on käytössäsi niin kauan kunnes saat opintosi päätökseen. Ilmaisia suppeampia tehtäviä löydät esimerkiksi Autoliiton sivuilta. 

  • Kattava valikoima tehtäviä, tasokokeita ja teoriakoeharjoitus
  • Käytössä 24/7 koko kurssin ajan
  • Toimii älypuhelimella ja tietokoneella

Kysy sähköisestä oppimisympäristöstä lisää sihteeriltä!

Tunnukset etäteoriatunneille ja sähköiseen oppimisympäristöön saat sihteeriltä toimiston aukioloaikoina.