Etäteoriatunnit

Smart Driver autokoulu tarjoaa mahdollisuuden suorittaa teoriatunnit etänä verkossa, missä ja milloin sinulle parhaiten sopii. Tarvitset vain tietokoneen tai älypuhelimen sekä Whatsapp-sovelluksen.

  • Voit osallistua etäteoriatunneille Valvomon aukioloaikoina maanantaista torstaihin 8 - 22, perjantaista lauantaihin klo 8 - 16 (ei pyhinä).
  • Tunnit ovat tehtäväpainoitteisia (sisältää mm. kysymyksiä, kuvia ja videoita). Tarvittaessa saat apua reaaliaikaisesti opettajalta Whatsappin kautta.
  • Jokainen oppitunti suoritetaan vain kerran

>> Etäteoriatunneille pääset kirjautumalla Webauto-palveluun (tunnukset ja osoitteen saat toimistolta tai puhelimitse) ja klikkaamalla etusivulta liilaa "virtuaalitunnit" painiketta, jonka jälkeen saat kattavammat ohjeet palvelun käyttöön.

 

Etäteoriatunnit ovat helppokäyttöisiä ja oppilaat ovat antaneet niistä paljon positiivista palautetta.

Muista, että meillä onnistuu silti teoriatuntien tekeminen myös perinteisinä luokkatunteina. Niistä saat lisää tietoa sihteeriltä.

Sähköinen oppimisympäristö (maksullinen)

Suosittelemme sähköistä oppimisympäristöä erityisesti Yhdistelmäpaketin ostajille sekä kortittomille opetuslupalaisille. Muihin ajokorttipaketteihin oppimisympäristö tarjotaan kaupan päälle (arvo 49€). Oppimisympäristö valmentaa sinua teoriakoetta varten ja on käytössäsi niin kauan kunnes saat opintosi päätökseen. Ilmaisia suppeampia tehtäviä löydät esimerkiksi Autoliiton sivuilta. 

  • Kattava valikoima tehtäviä, tasokokeita ja teoriakoeharjoitus
  • Käytössä 24/7 koko kurssin ajan
  • Toimii älypuhelimella ja tietokoneella

Kysy sähköisestä oppimisympäristöstä lisää sihteeriltä!

Tunnukset etäteoriatunneille ja sähköiseen oppimisympäristöön saat sihteeriltä toimiston aukioloaikoina.