Opetuslupalaiset autokoulussa

Lämpimästi tervetuloa autokouluumme suorittamaan ensimmäistä ajokorttia suorittavan koulutukseen (EAS) sekä riskientunnistuskoulutusta (RTK).  Tältä sivulta löydätte tietoa pakollisista kursseista ennen ajokoetta sekä neuvot sujuvaan suoritukseen. 

Turvallisuuskoulutus (EAS)

Turvallisuuskoulutus on pakollinen opintokokonaisuus kaikille ensimmäistä ajokorttia suorittaville oppilaille ja se sisältää 4 teoriatuntia. Tästä todistus on pidettävä aina ajotunneilla mukana. Meidän kauttamme voit käydä kyseiset teoriat virtuaalisesti tai paikan päällä.  Hinnaston löydät täältä ja kurssin sisällöstä lisätietoa täältä.

Ilmoittaudu turvallisuuskoulutukseen (EAS) täältä. (Voit valita kurssin opetuslupa: RTK)

 

 

Riskientunnistamiskoulutus (RTK)

Riskientunnistamiskoulutus on pakollinen opintokokonaisuus kaikille B-ajokorttia suorittaville oppilaille. Opetuslupalaisen kannattaa suorittaa tämä kurssi, kun liikenteessä on ajettu riittävä määrä ja myös ajokoe alkaa tulla kohta ajankohtaiseksi. Lue lisää riskientunnistamiskoulutuksen sisällöstä täältä ja hinnastosta täältä.

Jos olet käynyt meidän kauttamme EAS-koulutuksen niin riittää, että soitat meille tai tulet käymään ja katsotaan yhdessä sopiva ajankohta riskientunnistamiskoulutukseen. Uudet oppilaat voivat ilmoittautua täällä

Lisäpalveluita

Meidän kauttamme voit ostaa myös yksittäisiä ajotunteja tai vaikkapa harjoitus ajokokeen. Opettajamme käyvät viikoittain ajokokeissa eritasoisten ajo-oppilaiden kanssa ja heillä on ajantasainen tietotaito siitä, mitä hyväksytty koe vaatii. Tässä on loistava mahdollisuus napata viime hetken vinkit talteen ammattilaisilta.  Ota yhteyttä p. 0400 284 213.

 

Kauttamme on mahdollista ostaa myös sähköinen oppimisympäristö (49€), joka sisältää sähköisen oppikirjan sekä kattavia harjoitustehtäviä teoriakoetta varten.

 

Lisätietoja saatavilla:

Ajokortti-info