Koronatiedote

Toimisto pyrkii palvelemaan korona-aikaan normaalisti mutta suosittelemme olemaan yhteydessä ensisijaisesti etänä. Voimme hoitaa lähes kaiken WhatsAppissa, tekstiviestillä, sähköpostilla tai
puhelimessa. Jos sinun on kuitenkin tarve tulla paikan päälle, niin tule yksin, sillä yritämme välttää ylimääräisiä ihmiskontakteja. Jos toimistolla on jonoa, suosittelemme odottamaan toimiston ulkopuolella vuoroa tai pitämään vähintään 2 metrin turvavälin edelliseen. Toimistossa tulee asioida vain terveenä ja mahdollisen karanteeniajan jälkeen, sillä toimistolla työskentelee ja asioi riskiryhmäläisiä. 


Miten teen ajokorttilupahakemuksen etänä?
Hae ajokorttilupahakemus sähköisen varausjärjestelmän kautta täältä (lue ehdot tarkkaan). Lisätietoa myös nettisivuillamme.

Miten varaan lisää ajotunteja ym.?
Voit soittaa tai lähettää viestiä meille.

Miten saan teoriatodistuksen?
Teoriatodistus voidaan avata Ajovarman järjestelmään etänä, jolloin sinun ei tarvitse tulla paikan päälle noutamaan paperiversiota.


Voiko teoriatunnit tehdä loppuun tai suorittaa kokonaan netissä?

Kyllä voi, ota yhteyttä sihteeriin niin saat aiheesta lisätietoa.


Ajotunnit järjestetään mahdollisuuksien mukaan saman opettajan kanssa, jotta minimoimme ihmiskontaktit. Ajotunnit voi peruuttaa ilman peruutusmaksuja lyhyellä varoitusajalla, jos sinulle
tulee koronaoireita (muut syyt katsotaan tapauskohtaisesti). Olethan kohtelias ja ilmoitat jos et pääse paikan päälle. Autoissa on tarjolla desinfiointiainetta. 


Suosittelemme omaehtoista kasvomaskin käyttöä ajotunneilla. Opettajamme työskentelevät vain terveinä, mutta kouluautoissamme opettajille on saatavilla suojamaskeja, joita voit halutessasi pyytää opettajaasi käyttämään. Myös ajokokeessa Ajovarma suosittelee kasvomaskin käyttöä. 


Palveluvarmuuteen saattaa tulla muutoksia. Saatamme joutua perumaan jo sovittuja ajotunteja, jos henkilökunnallamme ilmenee oireita. Menetetyt tunnit pyritään korvaamaan 

mahdollisimman pian. Pyydämme ymmärrystä. Asetamme tällä tavoin henkilökunnan ja asiakkaiden terveyden sekä turvallisuuden etusijalle. Älä asioi toimistolla, teoriatunneilla tai ajotunneilla oireisena ja muista pitää täysi karanteeniaika ulkomailta palattuasi. Älä myöskään tule paikan päälle, vaikka koronatesti olisi näyttänyt negatiivista ja sinulla on oireita. Oireet tarttuvat emmekä me tiedä keneltä oireet ovat peräisin. 


Kiittäen autokoulu Smart Driverin henkilöstö